Esküvői Zenekar - Feeling Együttes - Esküvői zenekar, party zenekar

Tartalomhoz ugrás
Információk
Feeling Együttes az Esküvői zenekar

Kedves jegyespár! Engedjétek meg, hogy gratuláljunk a közelgő esküvőtökhöz!

Esküvőkön nekünk a jó hangulat megteremtése a legfontosabb! Ezt szolgálja a sokszínű, rengeteg zenei stílust átölelő széles esküvői repertoár, a hangszerek és a hangosítás magas műszaki színvonala és a zeneszámok egyedi feldolgozása. A zenekar énekesei az éneklés mellett folyamatos konferálással, a közönség bevonásával fokozzák a hangulatot. Az esküvői hangulat magas szinten tartását szolgálja a csak ránk jellemző zenélési módszer amely lehetővé teszi szinte bármely zeneszám egymásba mixelését úgy, hogy a számok között nincs szünet

Budapesti székhelyú esküvűi zenekar vagyunk de vállalunk fellépéseket az ország egész területén.

Esküvői  GY.I.K.


Hány fővel lép fel a Feeling Együttes?
A Feeling esküvői zenekar alap felállása 4 fő. Lehetőség szerint esküvőket csak így vállalunk.


Mekkora helyen fér el a zenekar?
Körülbelül 2x4 méteren már fel tudunk állni. Amennyiben az esküvői helyszín már adott írjátok meg nekünk és meg tudjuk mondani, hogy hol érdemes a zenekart elhelyezni.


A vacsora alatt zenél az együttes?
Azt tapasztaltuk, hogy az esküvői vacsora alatti élőzene túl hangos szokott lenni. Ezért az esküvői vacsora alatt javasoljuk a halk aláfestő zenét CD-ről. Ilyenkor a rég nem látott rokonok, baráti társaságok nyugodtan tudnak beszélgetni.
Természetesen igény szerint rendelhető élő aláfestő zene a vacsora alá. Ebben az esetben külön erre a célra betanult szalonzene repertoárunkat szólaltatjuk meg, mely kevésbé zavarja a násznép beszélgetését.


Hány órát zenéltek esküvőn?
Az árajánlatunkban általában 8x50 perc élőzene szerepel, természetesen nem állunk meg 50 percenként, hanem követjük a közönség, ill. a megbízó igényeit. A 8x50 perc az a konkrétan a lezenélt időt jelenti, tehát várakozás, szünetek, esetleg vacsora, tortavágás, éjszakai vacsora alatti cd háttérzene, vetítés, játék vagy ilyesmi, a rendelkezésre állási időbe számít bele.

Esküvőkön a leggyakoribb forgatókönyv alapján a zenekar a vacsora után kezd el zenélni (körülbelül 21:00 körl a nyitótánc után), általában hajnali 3-5-ig, ritkán előfordul, hogy ennél hamarabb vagy később végzünk. Hosszabbításra természetesen van lehetőség, melyért előre megbeszél felárat számolunk fel. Erre nagyon ritkán van igény mivel a 8x50 perc bőven elegendő szokott lenni!  Az élőzenei blokkok hossza igazodik a rendezvény forgatókönyvéhez és nem tartunk szünetet a legnagyobb buli kellős közepén. A szünetek rövidek és hangulatzenét biztosítunk alatta.


Milyen hosszú egy blokk?
A zenei blokkok abszolút igazodnak a rendezvény forgatókönyvéhez és a táncolók pillanatnyi hangulatához. A legnagyobb buli kellős közepén nem érdemes szünetet tartani a blokk hossza ilyenkor leginkább a hangulat függvénye.Foglaló fizetésére van szükség?
A zenekar lefoglalása egy minden esetben szerződéskötéssel és a foglaló rendezésével történik.


Lehet-e karaokézni a zenekarral?
Előzetes egyeztetést igényel, maximum 1-2 dal erejéig, kulturált körülmények között. Egyrészt nagyon féltjük a drága felszereléseinket, és szeretnénk megóvni magunkat attól a kellemetlenségtől, hogy az “önjelölt énekes” illuminált állapotban tapossa, leöntse a számunkra nagyon értékes hangszereinket, másrészt az a tapasztalatunk, hogy a karaoke elrontja az esküvői bulit, rendszerint egy kisebb társaság élvezi, azonban a násznép nagyobb része menekül (sokszor haza).


Kiválaszthatjuk, hogy milyen számokat játsszon a zenekar?
Igen, de sokkal jobb ha ránk bízzátok és rugalmasan alkalmazkodunk a násznép, vendégek pillanatnyi hangulatához, hogy a buli fergeteges legyen és a tánctér zsúfolásig legyen tömve.


Kihúzhatunk-e  dalokat a repertoárból?
Tudjuk, hogy ez a nap az ifjú párról szól és igyekszünk telesíteni a kéréseiket, ennek ellenére ezt nem ajánljuk! Max 1-2 olyan dalt, amelyet valami miatt nagyon nem kedveltek. A műsor összeállítása a zenekar feladata, amelyet nagyban befolyásolhat a vendégsereg összetétele. Ebben nekünk nagyobb rutinunk van, mint a házasulandó párnak, ezért jobb, ha ezt ránk bízzátok! :)


Játszik a zenekar mulatós, lakodalmas zenét?
A Feeling Együttes Mai Slágereket, a DISCO, Funky, Latin, Rock&Roll, Pop, Rock, Mulatós, Filmzene, Örökzöld műfajokat játszik. A repertoárlistánkban és a demóinkban nem szerepel mulatós műfaj, ennek ellenére van egy kb. 4-5 órás mulatós repertoárunk is. Olyan esküvőkön tudunk jól szerepelni, jó bulit csinálni ahol vegyes stílusokra, vagy modern műfajokra van igény, ott ahol főleg mulatós zene kell jobb, ha kerestek egy olyan zenekart, aki főleg ebben a műfajban jeleskedik!


Konferál a zenekar?
A zenekar egyik fő erőssége a konferálás és a közönséggel való interaktív kontaktus. Szívesen segítjük a rendezvény, esküvő menetén azzal, hogy a fontosabb programokra, eseményekre felhívjuk a vendégek figyelmét. Azonban a vőfély/ceremóniamester szerepét nem tudjuk átvállalni!


Rendelkezik-e a zenekar saját hangtechnikával?
A zenekar saját korszerű hangosítással rendelkezik (JBL, és Proel), valamint ledes fényrendszerrel. Ez a hangosítás kb. 400 fős zárt termes rendezvényekig elegendő. Ennél nagyobb és szabadtéri koncertek esetén hangosítást igénylünk.Milyen zenét játszik a zenekar a menyasszonytánc alatt?
Főleg mulatóst vagy csárdást játszunk a menyasszonytánc időtartama alatt. A tradíció miatt ezt ajánljuk de kérésre játszhatunk mást is.


Mennyi idő szükséges a zenekarnak, hogy beálljon?
Esküvők esetén a zenekar másfél-két órával a násznép, vendégsereg érkezése előtt a helyszínre érkezik és felállítja a hangtechnikát, illetve hangszereket. A hangbeállás nálunk nagyon rövid, mivel előre beállított, digitálisan elmentett beállításokat használunk.


Meg tudtok tanulni egy számunkra különleges számot?
A nagyszámú esküvőink és a különlegesen nagy ilyen irányú igény miatt már nem tudunk teljesíteni minden kérést. Sajnáljuk, mert nagy örömet szereztünk vele, de egyszerűen képtelenség ennyi számot megtanulni. Csak olyan számot tanulunk meg amit reményeink szerint sikerrel tudunk majd játszani más rendezvényen is!


Ki tudják hangosítani a polgári ceremóniát is?
Sajnos jelenleg nem tudjuk! A ceremónia hangosítás és élő ceremóniazene szolgáltatásunk jelenleg fejlesztés alatt áll!


Milyen egyéb igényei vannak a zenekarnak az este folyamán?
  • Kulturált öltöző négy személy részére
  • Minimum egyszeri meleg étkeztetés– megfelel az ún. “személyzeti vacsora” is + asztal a zenekar részére (előnyös a vendégektől elkülönítve)
  • Ásványvíz, alkoholmentes italok, kávé stb.
  • Ingyenes parkolási lehetőség két személyautó számára

Tel: Csotye László +36302388012
Vissza a tartalomhoz