Esküvőre - Feeling Music - Esküvői zenekar és DJ, party zenekar

Tartalomhoz ugrás
Feeling Music
Esküvői Zenekar, Party Zenekar
Esküvőre, Céges party-ra, Bálra, Születésnapra,
Falunapra, Fesztiválra, Club-ba

Feeling Music - Esküvői Zenekar
Kedves jegyespár! Engedjétek meg, hogy gratuláljunk a közelgő esküvőtökhöz!

Esküvőkön nekünk a jó hangulat megteremtése a legfontosabb! Ezt szolgálja a sokszínű, rengeteg zenei stílust átölelő széles esküvői repertoár, a hangszerek és a hangosítás magas műszaki színvonala és a zeneszámok egyedi feldolgozása. A zenekar énekesei kimagasló énektudással, az éneklés mellett folyamatos konferálással, a közönség bevonásával fokozzák a hangulatot. Az esküvői hangulat magas szinten tartását szolgálja a csak ránk jellemző live act szerű zenélési módszer amely lehetővé teszi szinte bármely zeneszám egymásba mixelését úgy, hogy a számok között nincs szünet.

Minőségi JBL, Yamaha hangtechnikával, fénytechnikával, több száz esküvő rutinjával rendelkezünk, ami segít minket, hogy akár a váratlanul felmerülő helyzeteket is kezelni tudjuk. Rugalmasan alkalmazkodunk az esküvő menetrendjéhez és igény szerint támogatjuk azt (mikrofon, hangosítás, CD, stb.) Az esküvőn soha nincs csend! Ha a vendégváráshoz, az étkezésekhez nem kértek élőzenét akkor díjmentesen háttérzenét biztosítunk, CD-ről, MP3-ról.

Egy esküvői zenekarnál nagyon fontos a megbízhatóság, pontos megjelenés, az elegáns öltözet, minőségi hangszerek és hangosítás, a szakmai tudás és nem utolsó sorban a lelkiismeretes hozzáállás. Tisztában vagyunk vele, hogy két ember életének egyik legfontosabb napja az esküvőjük, ennek megfelelő hozzáállásunk. Mottónk, hogy az adott helyzetből (a násznép pillanatnyi hangulata, helyszín, stb..) kihozzuk a legjobbat, amit csak tudunk!

Budapesti székhelyú esküvűi zenekar vagyunk de vállalunk fellépéseket az ország egész területén.

Esküvői GY.I.K
Hány fővel lép fel a Feeling Music?
A Feeling Music esküvői zenekar alap felállása 4 fő. Lehetőség szerint esküvőket csak így vállalunk.


Mekkora helyen fér el a zenekar?
Körülbelül 2x4 méteren már fel tudunk állni. Amennyiben az esküvői helyszín már adott írjátok meg nekünk és meg tudjuk mondani, hogy hol érdemes a zenekart elhelyezni.


A vacsora alatt zenél az együttes?
Igény szerint vagy halk, alkalomhoz illő háttérzenét biztosítunk lejátszóról, vagy élő szalonzenét lehetőleg minél halkabban. Mindkét esetben figyelünk arra, hogy a vacsora alatt is kellemes hangulatot varázsoljunk. Azt tapasztaltuk, hogy az esküvői vacsora alatti élőzene túl hangos szokott lenni. Ezért az esküvői vacsora alatt inkább javasoljuk a halk aláfestő zenét CD-ről. Ilyenkor a rég nem látott rokonok, baráti társaságok nyugodtan tudnak beszélgetni.


A szünetek alatt mi szól?
A vacsora alatt halk háttérzene, a tortavágás alatt közepes hangerőn picit tempósabb zene, éjfél után hangos buli zenék, party mixek szólnak a zenekari szünetekben.


Hány órát zenéltek esküvőn?
Az árajánlatunkban általában 8x50 perc élőzene szerepel, természetesen nem állunk meg 50 percenként, hanem követjük a közönség, ill. a megbízó igényeit. A 8x50 perc az a konkrétan a lezenélt időt jelenti, tehát várakozás, szünetek, esetleg vacsora, tortavágás, éjszakai vacsora alatti cd háttérzene, vetítés, játék vagy ilyesmi, a rendelkezésre állási időbe számít bele.

Esküvőkön a leggyakoribb forgatókönyv alapján a zenekar a vacsora után kezd el zenélni (körülbelül 21:00 körl a nyitótánc után), általában hajnali 3-5-ig, ritkán előfordul, hogy ennél hamarabb vagy később végzünk. Hosszabbításra természetesen van lehetőség, melyért előre megbeszél felárat számolunk fel. Erre nagyon ritkán van igény mivel a 8x50 perc bőven elegendő szokott lenni!  Az élőzenei blokkok hossza igazodik a rendezvény forgatókönyvéhez és nem tartunk szünetet a legnagyobb buli kellős közepén. A szünetek rövidek és hangulatzenét biztosítunk alatta.


Milyen hosszú egy blokk?
A zenei blokkok abszolút igazodnak a rendezvény forgatókönyvéhez és a táncolók pillanatnyi hangulatához. A legnagyobb buli kellős közepén nem érdemes szünetet tartani a blokk hossza ilyenkor leginkább a hangulat függvénye.


Foglaló fizetésére van szükség?
A zenekar lefoglalása egy minden esetben szerződéskötéssel és 10% foglaló rendezésével történik.


Lehet-e karaokézni a zenekarral?
Előzetes egyeztetést igényel, maximum 1-2 dal erejéig, kulturált körülmények között. Egyrészt nagyon féltjük a drága felszereléseinket, és szeretnénk megóvni magunkat attól a kellemetlenségtől, hogy az “önjelölt énekes” illuminált állapotban tapossa, leöntse a számunkra nagyon értékes hangszereinket, másrészt az a tapasztalatunk, hogy a karaoke elrontja az esküvői bulit, rendszerint egy kisebb társaság élvezi, azonban a násznép nagyobb része menekül (sokszor haza).


Kiválaszthatjuk, hogy milyen számokat játsszon a zenekar?
Igen, de sokkal jobb ha ránk bízzátok és rugalmasan alkalmazkodunk a násznép, vendégek pillanatnyi hangulatához, hogy a buli fergeteges legyen és a tánctér zsúfolásig legyen tömve.


Kihúzhatunk-e  dalokat a repertoárból?
Tudjuk, hogy ez a nap az ifjú párról szól és igyekszünk telesíteni a kéréseiket, ennek ellenére ezt nem ajánljuk! Max 1-2 olyan dalt, amelyet valami miatt nagyon nem kedveltek. A műsor összeállítása a zenekar feladata, amelyet nagyban befolyásolhat a vendégsereg összetétele. Ebben nekünk nagyobb rutinunk van, mint a házasulandó párnak, ezért jobb, ha ezt ránk bízzátok! :)


Játszik a zenekar mulatós, lakodalmas zenét?
A Feeling Music Mai Slágereket, a DISCO, Funky, Latin, Rock&Roll, Pop, Rock, Mulatós, Filmzene, Örökzöld műfajokat játszik. A repertoárlistánkban és a demóinkban nem szerepel mulatós műfaj, ennek ellenére van egy kb. 4-5 órás mulatós repertoárunk is. Olyan esküvőkön tudunk jól szerepelni, jó bulit csinálni ahol vegyes stílusokra, vagy modern műfajokra van igény, ott ahol főleg mulatós zene kell jobb, ha kerestek egy olyan zenekart, aki főleg ebben a műfajban jeleskedik!


Konferál a zenekar?
Az esküvői zenekar egyik fő erőssége a konferálás és a közönséggel való interaktív kontaktus. Szívesen segítjük a rendezvény, esküvő menetén azzal, hogy a fontosabb programokra, eseményekre felhívjuk a vendégek figyelmét. Azonban a vőfély/ceremóniamester szerepét nem tudjuk átvállalni!


Rendelkezik-e a zenekar saját hangtechnikával?
A zenekar saját korszerű hangosítással rendelkezik. Csúcskategóriás JBL PRX oszloprendszerrel melynek összteljesítménye 3250 Watt zenei és 6500 Watt csúcsteljesítményre képes, valamint DMX programozású BeamZ fényrendszerrel. Ez a hangosítás kb. 300 fős zárt termes és kb. 200 fős szabadtéri rendezvényekig elegendő. Ennél nagyobb koncertek esetén hangosítást igénylünk.


Milyen zenét játszik a zenekar a menyasszonytánc alatt?
Főleg mulatóst vagy csárdást játszunk a menyasszonytánc időtartama alatt. A tradíció miatt ezt ajánljuk de kérésre játszhatunk mást is.


Mennyi idő szükséges a zenekarnak, a technika felállításához?
Esküvők esetén a zenekar két-három órával a násznép, vendégsereg érkezése előtt a helyszínre érkezik és felállítja a hangtechnikát, illetve hangszereket. A hangbeállás nálunk nagyon rövid, mivel előre beállított, digitálisan elmentett beállításokat használunk.


Meg tudtok tanulni egy számunkra különleges számot?
A nagyszámú esküvőink és a különlegesen nagy ilyen irányú igény miatt már nem tudunk teljesíteni minden kérést. Sajnáljuk, mert nagy örömet szereztünk vele, de egyszerűen képtelenség ennyi számot megtanulni. Csak olyan számot tanulunk meg amit reményeink szerint sikerrel tudunk majd játszani más rendezvényen is!


Ki tudják hangosítani a polgári ceremóniát is?
Külön kérésre, felár mellett tudjuk vállalni. A ceremónia hangosításhoz is professzionális eszközöket használunk. Egy kisebb, diszkrétebb Pioneer DJ pult, laptop, Shure, Beta 58 fejes rádió mikrofon, 300 wattos Hill Audio Aktív hangszóró és az ezekhez tartozó állványok állnak rendelkezésre. Fel szeretném hívni a figyelmet, hogy ezek az eszközök nem vízállóak, cseppállóak ezért rossz idő vagy szemerkélő eső esetén fedett helyen kell felszerelni a ceremónia hangosítását!


Milyen egyéb igényei vannak a zenekarnak az este folyamán?
  • Kulturált öltöző négy személy részére
  • Minimum egyszeri meleg étkeztetés– megfelel az ún. “személyzeti vacsora” is + asztal a zenekar részére (előnyös a vendégektől elkülönítve)
  • Ásványvíz, alkoholmentes italok, kávé stb.
  • Ingyenes parkolási lehetőség két személyautó számára
tel.: Csotye László +36302388012
Esküvőre
Ha igazán pörgős bulit szeretnél a nagy napon, jó helyen jársz.
Club-ba, Szórakozóhelyre
Ha nem csak koncertet hanem táncolós bulit szeretnél...
Céges Party-ra, Bálra
Három kitűnő énekhang, minőségi hangzás, elegáns megjelenés.
Születésnapra
Feregeteges születésnapi party-t szeretnél? Kérj ajánlatot most!
Vissza a tartalomhoz