Feeling Music DJ - Feeling Music - Esküvői zenekar és DJ, party zenekar

Tartalomhoz ugrás
Pörgős, modern, elegáns DJ-t szeretnél esküvőre, céges rendezvényre, bálra?
Célom, hogy felejthetetlen hangulatot teremtsek, amire még évek múltán is emlékezni fognak! Legyen szó családi vagy céges rendezvényről, fiatalos buliról vagy elegáns partiról mindig megtalálom az épp odaillő stílust és a hangulatot a maximumig fokozom!
Miért engem válassz?
DJ szolgáltatás minden korosztálynak
70' - 80' Disco, 90' 2000-es évek Dance slágerei, RNB, Pop, Rock&Roll, Mulatós, Mai, friss rádió és YouTube slágerek, Retro elektronikus zenék, Mai elektronikus zenék: Techno, House, NuDisco, Trance, PsyTrance, EDM stílusokban. Minden korosztály megtalálja a szívéhez közel álló stílust legyen fiatal, középkorú vagy idősebb.
22 év Tapasztalat
22 éve vagyok a Feeling Music partyzenekar vezetője, és 4 éve szórakoztatom a vendégeket DJ-ként. Sok száz esküvőn, céges partin, és különböző rendezvényeken rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a zenei igényekről, a közönségről, a rendezvények menetéről.
Minőségi hang és fénytechnika
Felső kategóriás Pioneer DJ felszerelésem és csúcskategóriás JBL PRX oszloprendszer garantálja, hogy a zene minden részlete kristálytisztán szóljon. Az DMX programozású BeamZ fénytechnikám pedig magával ragadó atmoszférát teremt.
A DJ tevékenységemet első körben a Feeling Music zenekaron belül vezettem be azért, hogy ne álljon meg a buli a szünetek alatt. Billentyűs létemre nagyon megszerettem, szívvel, lélekkel csinálom így könnyen elsajátítottam a legmodernebb DJ technikákat. A műsorom nem csak abból áll, hogy jönnek egymás után a zenék, hanem a live mashup- ok, a performance szintű mixelés, a stems-ek használata és a zeneileg harmonikus mixelés is a műsorom részei. Ezeknek az előadásához a legújabb Serato DJ Pro szoftver és egy csúcskategóriás Pioneer DDJ SZ2 DJ pult állnak a rendelkezésemre. A 22 év zenekar vezetői és billentyűs tapasztalat miatt tudom, hogy ezek az előadói technikák önmagukban mit sem érnek. A DJ legfontosabb feladata ráérezni, hogy mikor milyen zenére, zenei stílusra van éppen igény. Az esküvőkön, céges partikon, és különböző rendezvényeken amiken játszottam billentyűsként és DJ-ként rengeteg ember megfordult a legkülönfélébb korosztályból és zenei ízléssel. A sok év alatt megtanultam ráérezni arra, hogy mikor milyen zenét, zenei stílust kell bedobni ahhoz, hogy mindig tele legyen a táncparkettet
tel.: Csotye László +36302388012
Esküvőre
Ha igazán pörgős bulit szeretnél a nagy napon, jó helyen jársz.
Club-ba, Szórakozóhelyre
Ha nem csak koncertet hanem táncolós bulit szeretnél...
Céges Party-ra, Bálra
Három kitűnő énekhang, minőségi hangzás, elegáns megjelenés.
Születésnapra
Feregeteges születésnapi party-t szeretnél? Kérj ajánlatot most!
Vissza a tartalomhoz