Magunkról - Feeling Music - Esküvői zenekar és DJ, party zenekar

Tartalomhoz ugrás
Feeling Music
Esküvői Zenekar, Party Zenekar
Esküvőre, Céges party-ra, Bálra, Születésnapra,
Falunapra, Fesztiválra, Club-ba

Magunkról egy pár szóban:
Együttesünk 2001-ben alakult, azóta esküvői zenekar, party zenekarként működünk, koncertezünk az ország egész területén. Fellépéseink között megtalálhatóak a céges, illetve városi rendezvényektől kezdve az esküvőkön, kerti-partikon át a különböző szórakozóhelyekig. Emellett zenekarunk aktív résztvevője a hazai elektronikus zenei életnek. Kevés party zenekar mondhatja el magáról, hogy hivatalosan, kiadóknál megjelennek a feldolgozásai melyek rádiókban, Tv-kben és számos szórakozóhelyen hallhatóak. A jelenlegi egy rendkívül erős, ütőképes felállás mely 2019 április óta működik ebben a formában.
A Zenekar Tagjai:
Seres Kitti - ének, vokál
Énekes, énektanár, és vokalista
2013 óta foglalkozik hivatás szerint a zenéléssel. Több külföldi könnyűzenei énekversenyre kapott meghívást ahol képviselte hazánkat. (Málta, Litvánia, Szlovénia). Jelenleg a Feeling Music mellet a Luscinia zenekar énekese, alapítója ahol az éneklés, zenekar vezetés mellet a szövegeket is saját maga írja. A Labirintus című daluk bejutott a DAL 2021-es műsorába.
Saját Dalok: Kegyetlen játék, Simlis.
Taulmányai: MZTSz Kőbányai Zenei Stúdió  - Szórakoztató zenész II. Énekes szólista szakmairány (pop-rock), Szórakoztató zenész I. Énekes szólista, Énektanár.


Horváth Dorcsi - ének, vokál
Énekes, énektanár, és vokalista.
Tanárai: Dér Heni, Singh Viki
Végzettsége: MZTSZ Kőbányai Zenesi stúdió, Szórakoztató zenész - Énekes szólista és Énektanár
Biográfia: Az énektanulás 2014-ben kezdte Dér Heninél. Elvégezte a Dér Heni mentorprogram nevű sulit, majd azt követően 3 évig Singh Vikihez járt énekórára. Általa fedezte fel az MZTSZ Kőbányai Zenei stúdiót, ahol Szórakoztató zenész - Énekes szólista és Énektanár szakon végzett. Partyzenekaros tapasztalatai  2016-ban kezdődtek, több országos hírű partyzenekar frontembere volt.
Szemes Tibor - ének, vokál, elektromos dob, sample pad
Zenei karrierje 2000-ben a TV2 év hangja tehetségkutatón kezdődött ahol élő adásba került. Ezen a tehetségkutatón felfedezte hazánk egyik legsikeresebb pop managere Környei Attila.
Előző zenekarok: Voice, Elixir, Szeva, 2005-től a Feeling együttes férfi hangja, kongása gitárosa illetve újabban elektromos dobosa.
Saját Dalok: "Szívek útján" a "Ma éjjel"  (SONY) "Pulsing Of The City" (Steinberg Records) "Egyedül" "Utolsó Üzenet" (YDM Records)
Csotye László - szintetizátor, elektronikus hangszerek, keverés, mastering, DJ
Zenei karrierjét mint hangszerelő, producer kezdte, munkája során számos neves előadóval és nagy kiadóval dolgozott együtt. A Feeling Music-ot 2001-ben alapította melyet jelenleg főállásban vállalkozás szerűen vezeti.
Saját Dalok: "Pulsing Of The City"( Steinberg Records) "Pussy & The Bass"  "I'm Your Friend"(Sweet Beat Music)
"Szeretlek / Utállak" "Démon Lettem"  "Túl Tökéletes Vagy"  "Gyönyörű élet lenne"(YDM Records)
Közreműködések:
Énekesek: Király L Norbert, Détár Enikő, Pintér Tibor, Berkes Gabriella, Makai Pál, Erox Martini, Luigi, Völgyi Zsuzsi
Formációk: Romantic, Jolly & Suzy, Pont Mi, Elixír
Kiadók: Sony, EMI, Steinberg Records, YDM Records, Club Publishing, Sweet Beat Music
A Feeling Music vállogatás lemezeken
Két track-ünk is megtalálható a válogatás lemezeken, a Király L. Norbival közös Gyönyörű Élet Lenne és egy népdalfeldolgozásunk, a Nem Úgy Van Most. A CD-t a YDM Records adta ki. A válogatás kapható a hipermarketekben és a nagyobb lemezboltokban.
A Legnagyobb Hős című feldolgozásunk talán eddig a legnagyobb sikereket érte el.  Rengeteg DJ repertoárján megtalálható volt és elég sok mixben és formában megjelet, többek között még bakeliten is. A válogatást a YDM Records adta ki.
A DECADANCE HITS, VOL. 1 válogatást a YDM Records adta ki. 7-ik track a Feeling Music ft. Király L Norbi – Cold Walls című saját szerzeményünk. A válogatás letölthető a nagyobb zeneáruházakban.
Az EMI gondozásában megjelent :  A Legnagyobb Magyar Slágergyüjtemény 2 című 4 CD-s válogatásalbum! Összesen 10 feldolgozással szereplünk a lemezeken. A válogatás kapható a hipermarketekben és a nagyobb lemezboltokban.
Megjelent a „Mulat a világ” című válogatásalbum, amin az „I Will Survive” című feldolgozásunkkal szerepelünk. Az album a Klub Publishing, az RTL Club házi kiadójának a gondozásában jelent meg. A lemez kapható a hipermarketekben és a nagyobb lemezboltokban.
tel.: Csotye László +36302388012
Esküvőre
Ha igazán pörgős bulit szeretnél a nagy napon, jó helyen jársz.
Club-ba, Szórakozóhelyre
Ha nem csak koncertet hanem táncolós bulit szeretnél...
Céges Party-ra, Bálra
Három kitűnő énekhang, minőségi hangzás, elegáns megjelenés.
Születésnapra
Feregeteges születésnapi party-t szeretnél? Kérj ajánlatot most!
Vissza a tartalomhoz