Rendezvényre - Feeling Music - Esküvői zenekar és DJ, party zenekar

Tartalomhoz ugrás
Feeling Music
Esküvői Zenekar, Party Zenekar
Esküvőre, Céges party-ra, Bálra, Születésnapra,
Falunapra, Fesztiválra, Club-ba

Modern, elegáns, négytagú, budapesti rendezvény zenekar országos elérhetőséggel.
Sokat dolgozunk rendezvényszervezőkkel, esküvőszervezőkkel. Közös érdekünk a rendezvények, esküvők sikeres lebonyolítása. A megbízónk és a saját érdekünk mellett mindig szem előtt tartjuk a szervezők szakmai és üzleti érdekeit is.  Igyekszünk rugalmas, megbízható partnerek lenni. Tisztában vagyunk vele, hogy amikor egy szervező ajánl minket akkor a saját hitelességét, jó hírét veti latba, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt a hírnevet öregbítsük és ne okozzunk csalódást.

Fő profilunk a pörgős, dinamikus buli hangulat termtés akár egész este.

Több mint 20 órás repertoárunk van, melyet folyamatosan bővítünk, alakítunk.  Szükség szerint a hangosítást is megoldjuk műsorunk ideje alatt, 2100 Watt-ig. Fontosnak tarjuk még elmondani magunkról, hogy nálunk alapkövetelmény a rugalmasság: mindig alkalmazkodunk a rendezvény adott elképzelés szerinti lebonyolításához és igény szerint támogatjuk azt (mikrofon, hangosítás, CD, stb.), a megbízhatóság: pontos megjelenés és a rendezvény ideje alatt a rendelkezésre állás.

Nagy hangsúlyt fektetünk a hangzás minőségére. Ezt demó-felvételeinken is hallhatod, valamennyi feldolgozás részletesen kidolgozott, legalább az eredeti dallal azonos megszólalású. A három kitűnő énekes változatosan és magas színvonalon reprezentálja a Mai Slágereket, a DISCO, Funky, Latin, Rock&Roll, Pop, Rock, Mulatós, Filmzene, Örökzöld műfajokat, miközben a közönséggel való folyamatos kontaktussal, konferálással fokozzák a hangulatot.

A szintetizátorokon élő hangszeres játékkal és party zenekaroknál kiemelkedően magas színvonalú megszólalással, úgy keverjük egymásra a számokat és úgy építünk fel egy zenei blokkot (szettet), hogy a számok között nincs szünet. Ez az előadási forma sokkal több lehetőséget biztosít ahhoz, hogy folyamatosan magas fokon tudjuk tartani a buli hangulatát és rugalmasan tudjunk igazodni a közönség igényeihez.
Hallgasd meg a demó anyagunkat!
Tudjuk, hogy egyetlen videó nem elég ahhoz, hogy egy rendezvény zenekar minden oldalról megmutkozzon. Egyetlen videó kevés a zenekar választáshoz, ezért nekünk óriási demó anyagunk van. Az Mp3 demókon keresztül ízelítőt kaphatsz a széles repertoárunkból és a minőségi megszólalásból amit nyújtani tudunk. A Videó Demókon közelről megnézheted hogyan működik a zenekarunk, hogy éneklünk, zenélünk. Az élő koncert videókon pedig megnézheted milyen egy igazi Feeling Music buli.
Zenekarunk élőzenei szolgáltatást vállal az alábbi rendezvényeken:
 • céges rendezvények
 • bálok,
 • gálavacsorák
 • városi rendezvények
 • falunapok
 • szalagavatók
 • klubkoncertek
 • esküvők
Szolgáltatásaink:
 • Élőzene szolgáltatás előre  megbeszélt időintervallumban és stílusban
 • Rendelkezésre állás a rendezvény ideje alatt vagy előre megbeszélt időintervallumban
 • Színvonalas DJ szolgáltatás a zenekari szünetek alatt, vagy igény szerint
 • Igény szerint hangtechnika 4000 Watt JBL PRX csúcskategóriás oszloprendszer
 • DMX programozott látványtehnika
 • Háttérzene biztosítás
Letölthető tartalmak
tel.: Csotye László +36302388012
Esküvőre
Ha igazán pörgős bulit szeretnél a nagy napon, jó helyen jársz.
Club-ba, Szórakozóhelyre
Ha nem csak koncertet hanem táncolós bulit szeretnél...
Céges Party-ra, Bálra
Három kitűnő énekhang, minőségi hangzás, elegáns megjelenés.
Születésnapra
Feregeteges születésnapi party-t szeretnél? Kérj ajánlatot most!
Vissza a tartalomhoz