Zenei Alap Készítés - Feeling Music - Esküvői zenekar és DJ, party zenekar

Tartalomhoz ugrás
Ha meg szeretnél lepni valakit pl. az esküvőjén vagy a szülinapján, ha kezdő énekes vagy és ütős demókat szeretnél, ha profi énekes vagy és zenéket szeretnél kiadni, ha DJ vagy és saját zenéket szeretnél akár saját egyedi vokállal, ha rap-er vagy és saját alapokat szeretnél amik nem lopottak... Keress minket bizalommal!  Biztosan megtalálod a Neked megfelelő árkategóriát.

A  Zenei alap készítés elsősorban könnyűzenei anyagok (pop, dance, hiphop, funky, r’n’b, rock stb.) alapjainak az elkészítésére szakosodott. Azaz amatőr és profi előadók, együttesek, lemezkiadók, stúdiók számára szeretnénk igényes, kreatív hangszerelési, illetve DJ-k számára remixelési alternatívát biztosítani. Költséghatékony projektstúdiónkban bárkinek lehetősége nyílik hangszeres, valamint ének/vokál felvételre, mixelésre, igény szerint digitális masteringre is. Kezdők számukra énektanítást, zeneszerzési, szövegírási támogatást is nyújtunk.

  • Pop, Rap, Dance dalok instrumentáljánk elkészítése. Kissebb nagyobb, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
  • Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán.
  • Reklám anyag, intro-outro, hanganyag promóhoz.
  • Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!

Főleg számítógépes alapokat készítünk, de igény szerint hangszeres szólamokat, gitársávokat session zenészeink fel tudnak játszani az alapra. Fontos leszögeznünk, hogy zenei alap készítése során lehetőség szerint több alkalommal is szeretnénk Veled felvenni a kapcsolatot, hogy az elkészülő alap a lehető legjobban tükrözze az elképzeléseidet.

Esküvőre
Ha igazán pörgős bulit szeretnél a nagy napon, jó helyen jársz.
Club-ba, Szórakozóhelyre
Ha nem csak koncertet hanem táncolós bulit szeretnél...
Céges Party-ra, Bálra
Három kitűnő énekhang, minőségi hangzás, elegáns megjelenés.
Születésnapra
Feregeteges születésnapi party-t szeretnél? Kérj ajánlatot most!
Vissza a tartalomhoz